Word jij een Yexpert?

Yexperts. Zo noemen wij onszelf. Logisch: we barsten van de passie voor onze geliefde producten, weten er alles van en willen ook graag elke klant en consument er enthousiast over maken. Maar hoe word jij een Yexpert?

Yex is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij betrokken en heb je passie voor je werk en voor groente en fruit? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Kijk bij onze vacatures en reageer snel. Open sollicitaties, met CV, kun je richten aan info@yex.nl

Ontdek

onze stage mogelijkheden
Op zoek
naar een
uitdagende
stage?

Wie zijn we en wat doen we?

Het doel van Yex is verrassende groenten en fruit bij de consument in Europa thuis brengen en hen ervan laten genieten op een manier die de producten recht doet. De producten worden gezocht en gekocht over de hele wereld bij geselecteerde boeren. De medewerkers van Yex helpen hun klanten met het in de markt zetten van deze specialiteiten.

Yex is onderdeel van Best Fresh en is een echt Westlands bedrijf. De sfeer is informeel en open, inbreng en initiatieven worden zeer gewaardeerd. Er heerst een sfeer van gedrevenheid en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groenten en fruit. Yex bestaat sinds begin 2013 en is hard aan het groeien. Het complete team bestaat uit 45 personen en is een mix van jonge en meer ervaren mensen. Zij hebben duidelijk één ding gemeen met elkaar… passie voor verrassende groenten en fruit!

Team Yex

Het team van Yex bestaat voor een groot deel uit jonge, zeer gedreven medewerkers die zich enorm betrokken voelen bij het bedrijf. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. In ons kleurrijke en moderne kantoor wordt regelmatig gelachen maar ook heel hard gewerkt. Je past het best in ons team wanneer je dit ook een fijne cultuur vindt!