Banderol

Maak kennis met onze banderolverpakking! Een handige duurzame verpakking van 100% recyclebaar papier. De 2 stuks verpakkingen zijn verkrijgbaar voor de Ready to Eat Mango’s en Avocado’s uit het Discovered assortiment. De lichtgewicht verpakking is makkelijk mee te nemen en zorgt voor een goede zichtbaarheid van het product.

Voordelen:

  • 100% recyclebaar en FSC gecertificeerd papier
  • Maximale productzichtbaarheid
  • Handige QR code met productinspiratie

Heb je vragen over de mogelijkheden van de banderolverpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze banderolspecialist Evert Pronk

Banderol Avocado en Mango

Duurzaamheid op nummer 1

De banderolverpakking is 100% van papier gemaakt en de meeste componenten bevatten FSC gecertificeerd papier. Doordat de verpakking plastic vrij is, is de verpakking in één keer weg te gooien in de papierbak. Vaak zien we dat bij papieren verpakkingen het gewicht zwaarder wordt, dit is bij de Banderol niet het geval. Hij is zelfs lichter dan onze oude flowpack!

Banderol voor- en achterkant
Banderol close up

Via QR code op exotisch receptenplatform

Wat de banderolverpakking zo uniek maak,t is de QR code die op elk product te vinden is. Via het eenvoudig scannen van de code, komt men terecht op ons Discovered receptenplatform. Deze website staat vol met handige productinformatie, snijtechnieken en meer dan 200 exotische recepten. Van hoofdgerecht tot ontbijt, voor zowel de mango als avocado is er veel inspiratie te vinden voor de consument, in diverse talen. Zo biedt de banderol diverse voordelen voor de consument.

Ready to Eat

De mango’s en avocado’s zijn afkomstig van professionele kwekers die producten leveren die ideaal geschikt zijn om te rijpen. Zo komen er mango’s uit onder andere Peru, Senegal, Burkina Faso Ivoorkust, Costa Rica, Israël, Brazilië en Spanje. In onze loods hebben we de beschikking over rijpcellen met de laatste technologieën. Maar met alleen technologie komen we er niet. Het rijpen van mango’s en avocado’s zal altijd mensenwerk blijven. Yex werkt met rijpmeesters die als het moet midden in de nacht het bed uitkomen en ervoor zorgen dat de avocado’s en mango’s juist afrijpen. Yex heeft een team met passie en ervaring samengesteld dat ervoor zorgt dat iedere mango en avocado die de deur uitgaat in welke verpakking dan ook een feest is voor de consument.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze banderolverpakking? Neem vrijblijvend contact op met onze Yexperts.