De stage-ervaringen van Nikki & Fleur

Stage bij Yex

Dat was hem dan. Onze stage bij Yex zit er helaas op…. De tijd is als het ware voorbij gevolgen. Maar wat hebben wij het naar ons zin gehad. Ondanks dat wij door het Coronavirus vanuit huis werkten, zijn wij erg blij dat wij de afgelopen maanden deel uit hebben mogen van maken van de Yex-familie.

Blog-Stage-Fleur
Fleur Litjens: meewerkstagiair Marketing

Voor de afronding van mijn MBO Opleiding Marketing & Communicatie heb ik de afgelopen periode meegewerkt op de Marketingafdeling en heb ik mijn stageopdrachten uitgevoerd. Tijdens mijn stageperiode ben ik voornamelijk bezig geweest met het creëren van content voor de social media kanalen. Door de verschillende specialiteiten binnen het marketingteam heb ik veel nieuwe dingen mogen leren! Zo is mijn kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator vergroot. De opdrachten die ik vanuit school had meegekregen heb ik, ondanks het thuiswerken, vrijwel zonder problemen kunnen doorlopen. Door de goede, fijne en snelle communicatie met de organisatie en het marketingteam heb ik mijn stageperiode kunnen afsluiten met een mooi cijfer!

Blog-Stage-Nikki
Nikki van Luijk: meewerk- en afstudeerstagiair Marketing

Voor de afronding van de opleiding Communicatie heb ik gedurende mijn stageperiode zowel meegewerkt op de Marketingafdeling als mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd. Tijdens de meewerkdagen was ik ondersteunend aan marketingactiviteiten, maar hield ik mij voornamelijk bezig met het creëren van content voor social media. Voor mijn scriptie deed ik deed ik onderzoek naar het creëren van een voorkeurspositie voor Discovered bij groothandelaren die groentespeciaalzaken beleveren. Als stagiair van het marketingteam bij Yex krijg je de vrijheid om, in overleg, jouw ideeën toe te passen in de praktijk. Hierdoor krijg je het gevoel van een volwaardige medewerker. Nooit eerder had ik gedacht dat de AGF-branche zo mijn interesse zou wekken. Dit werd echter mede mogelijk gemaakt door de fijne organisatie en het gezellige team waar ik in terecht ben gekomen.

Op zoek naar een stage?

Ben jij ook op zoek naar een stageplek? Kijk dan hier voor de mogelijkheden en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de Yex Family!

In deze categorie