Hooronze verhalen


Trend: Toast van zoete aardappel
/ Categorieen: Onze producten

Trend: Toast van zoete aardappel

Vergeet ‘gewoon geroosterd brood’, toast van geroosterde zoete aardappel is het helemaal. Deze nieuwe culinaire trend vind je overal op Instagram en andere social media. In plaats van je boterham stop je gewoon een dun plakje zoete aardappel in de broodrooster! Ook Sanne en Dafne Schippers probeerden deze trend uit  met drie kleuren zoete aardappels en waren zeer enthousiast!

Rooster plakken zoet aardappels in de broodrooster, onder de grill of in de oven. Deze geroosterde plakken gebruik je dan als toast/boterham. Je kunt de zoete aardappeltoast beleggen met alles wat je kunt bedenken. Er gaat zo ontzettend veel goed samen met zoete aardappel dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Een paar tips van Dafne Schippers:

  • Guacamole met tomaat
  • Plakjes avocado, zalm en een eitje
  • Pindakaas en banaan
  • Humus en alfalfa
  • Pesto en tomaatjes
Zoete aardappel blijft sowieso een hit, de vraag blijft nog steeds stijgen. Discovered zoete aardappels zijn van de beste kwaliteit en natuurlijk het allerlekkerst. Onze zoete aardappel met oranje vruchtvlees is onze bestseller, maar onze paarse en witte varianten worden steeds populairder. We importeren de zoete aardappels grotendeels uit de Verenigde Staten. Yex ondersteunt dit prachtige product actief, wij helpen u graag met promoties en acties!

Bekijk het recept van Dafne op de Discovered website
Volgende Pomelo: een groeiend product
Print
4840