Hooronze verhalen


“Tevreden klant is het allerbelangrijkst” Lees meer

“Tevreden klant is het allerbelangrijkst”

Yexpert Stories: Teamleider Riza

Deze keer laten we in onze serie "Yexpert Stories" Riza Erikmen aan het woord, teamleider bij ABC Logistics. Door de lange en intensieve samenwerking met deze partner, verloopt het orderproces bij Yex gestroomlijnd.
“Goede initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan” Lees meer

“Goede initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan”

Yexpert Stories: Supply Chain Coordinator TIm

In onze serie "Yexpert Stories": Tim Boekestijn, onze Supply Chain Coordinator. Wat doet een Supply Chain Coordinator eigenlijk? En wat heeft hij te maken met het tegengaan van voedselverspilling? Tim vertelt je er alles over in de blog!
Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo Lees meer

Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo

Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo! De nieuwe verpakking is 50% lichter, in één keer weg te gooien en niet duurder. Op de verpakking staat vermeld dat de folie beschermend is, dus noodzakelijk voor de houdbaarheid. Hiermee willen we de consument informeren en bewust maken. De nieuwe verpakking is vanaf nu leverbaar bij Yex. Lees er alles over in de blog.
“We houden elkaar lekker scherp” Lees meer

“We houden elkaar lekker scherp”

Yexpert Stories: Financial Manager Robert

Deze keer in onze serie "Yexpert Stories": Robert Hüsken, onze Financial Manager. Hij vertelt ons meer over het verhaal achter de cijfers bij de afdeling Finance. Lees het in de blog.
1234567