Hooronze verhalen


Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo Lees meer

Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo

Yex introduceert duurzame verpakking voor pomelo! De nieuwe verpakking is 50% lichter, in één keer weg te gooien en niet duurder. Op de verpakking staat vermeld dat de folie beschermend is, dus noodzakelijk voor de houdbaarheid. Hiermee willen we de consument informeren en bewust maken. De nieuwe verpakking is vanaf nu leverbaar bij Yex. Lees er alles over in de blog.
De toekomst van de pomelo door een roze bril Lees meer

De toekomst van de pomelo door een roze bril

Yexpert Stories: Product Manager Xian

Het pomeloseizoen is weer begonnen! Daarom deze keer in de Yexpert Stories: Xian Huang, onze pomelospecialist. Xian vertelt ons meer over pomelo's en het komende seizoen. Lees meer in de blog!
Nu verkrijgbaar bij Discovered: verrassende, exotische cadeauboxen Lees meer

Nu verkrijgbaar bij Discovered: verrassende, exotische cadeauboxen

Een gezond nieuwtje van Discovered: vanaf nu zijn onze exotische groenten en fruit ook leverbaar in cadeauboxen. Met die boxen richten we ons op consumenten die op zoek zijn naar een origineel geschenk. Voorlopig komen er drie versies, elk met een andere inhoud: de Season Box, de Feel Good Box en de Holiday Box. Bestellen gaat gemakkelijk online.
6 x waarom je passiefruit zou moeten eten Lees meer

6 x waarom je passiefruit zou moeten eten

Passiefruit wordt steeds populairder in Nederland, en terecht! Het vruchtvlees wordt veel gebruikt in sappen en toetjes, maar wist je dat passiefruit ook heel lekker is om gewoon zo uit te lepelen? Naast lekker is passiefruit ook supergezond! Hieronder 6 redenen waarom je passiefruit zou moeten eten:
12