Hooronze verhalen


Exotische groenten en fruit, industrieel vormgegeven! Lees meer

Exotische groenten en fruit, industrieel vormgegeven!

Yexpert Stories: Innovation Manager Shen

Wij zijn trots op al onze Yexperts! Daarom vertellen we je graag wat ze nou precies doen in onze serie "Yexpert Stories". We trappen af met onze Shen Liu, Innovation Manager. Hij vertelt graag over zijn werk. Lees de blog nu!

De stage-ervaringen van Nikki & Fleur Lees meer

De stage-ervaringen van Nikki & Fleur

Stage bij Yex

De afgelopen maanden hebben Nikki en Fleur stage gelopen bij het marketingteam van Yex. Ondanks de uitdagingen door het Coronavirus, zijn ze erg blij dat ze de afgelopen maanden deel uit hebben mogen van maken van de Yex-familie. Lees hier hun ervaringen!
Nu verkrijgbaar bij Discovered: verrassende, exotische cadeauboxen Lees meer

Nu verkrijgbaar bij Discovered: verrassende, exotische cadeauboxen

Een gezond nieuwtje van Discovered: vanaf nu zijn onze exotische groenten en fruit ook leverbaar in cadeauboxen. Met die boxen richten we ons op consumenten die op zoek zijn naar een origineel geschenk. Voorlopig komen er drie versies, elk met een andere inhoud: de Season Box, de Feel Good Box en de Holiday Box. Bestellen gaat gemakkelijk online.
Corona-Update van Yex Lees meer

Corona-Update van Yex

Momenteel wordt er alles aangedaan om het coronavirus de kop in te drukken. We hebben een enorm respect voor alle hulpverleners die momenteel 24 uur per dag in touw zijn hiervoor. Ook bij Yex staat de gezondheid en veiligheid van onze boeren, klanten, medewerkers en natuurlijk die van de consument voorop.

1234567