Hooronze verhalen


Westlandse exoten in kookboek Dafne Schippers Lees meer

Westlandse exoten in kookboek Dafne Schippers

Op dinsdag 9 mei is in Amsterdam onder grote belangstelling het kookboek Dafnelikes gelanceerd. Dit kookboek van topatlete Dafne Schippers staat vol met gezonde recepten. In de recepten spelen de exotische groenten en fruit van het merk Discovered een grote rol.

Nieuwe verpakkingen passiefruit Lees meer

Nieuwe verpakkingen passiefruit

Passiefruit stijgt in populariteit. Door de vrucht eenvoudig uit te lepelen, heb je een supermakkelijke, gezonde snack. Uit onze consumentenonderzoeken blijkt dat vooral kinderen passiefruit heerlijk vinden!

Pomelo: een groeiend product Lees meer

Pomelo: een groeiend product

Deze heerlijke grote citrusvrucht wordt steeds populairder. De consumptie van pomelo binnen Europa is de laatste jaren licht aan het stijgen. Op dit moment zijn onze pomelo’s op hun allerbest: sappig, heerlijk van smaak, mooi van vorm en met heel veel voedingsstoffen.
Trend: Toast van zoete aardappel Lees meer

Trend: Toast van zoete aardappel

Vergeet ‘gewoon geroosterd brood’, toast van geroosterde zoete aardappel is het helemaal. In plaats van je boterham stop je een dun plakje zoete aardappel in de broodrooster! Sanne en Dafne Schippers probeerden deze trend uit  met drie kleuren zoete aardappels en waren zeer enthousiast!
1234567