Voelje thuis bij Yex


Yex zoekt een pionier
(die officieel accountmanager is)

Lekker, een Conference peertje uit de Betuwe. Of een Nicola aardappel van de Zeeuwse klei. Maar geef jou maar een nashipeer uit Jinzhou in China of een zoete aardappel fresh from North Carolina. Want voor jou gaat er niets boven exotisch fruit en exotische groenten. Voor ons trouwens ook niet. Wij zijn Yex. Een gezond bedrijf met een gezonde missie: consumenten inspireren met groenten en fruit die misschien minder bekend zijn maar niet minder lekker. Voor ons merk Discovered struinen we de halve aardbol af, op plekken waar zelfs Google Maps nog nooit geweest is.


Heb jij zin en passie om als International Account Manager de wereld in te gaan om ons te helpen nieuwe markten te veroveren?


Wat ga je doen? (De korte versie.)

Zorgen voor nieuwe en bedienen van bestaande klanten, zodat onze mooie producten in meer schappen komen te liggen in Europa.


Wat ga je doen? (De lange versie.)

Als International Account Manager ben jij een belangrijke schakel in de verdere uitbouw van de onderneming. Je houdt van pionieren, je bent in staat om kansen te identificeren, proposities uit te werken en een strategie op te stellen om nieuwe markten te benaderen. Vervolgens weet je met jouw enthousiasme deuren te openen en klanten voor je te winnen.

Wanneer de order eenmaal binnen is, ontgaat je niets; je bewaakt de leveringen, je stemt af met operations en ook check je of de klanten netjes op tijd betalen. Ondertussen doe je ook nog alles wat een betrouwbare Salesmanager kenmerkt: je klant informeren over de beschikbaarheid van producten, de verkrijgbare kwaliteiten en de prijzen. Die klanten zijn groothandelaren, retailers, snijderijen… Kies jij maar uit!


Dit vind je écht belangrijk in je nieuwe functie.

Verantwoordelijkheid. Run jij je winkel maar op de manier waarop jij denkt dat Yex er beter van wordt. Bij ons ben je ongeveer eigen baas. Eén die weet dat vijf uur niet altijd sluitingstijd is van die winkel.

Creativiteit. Je moet wel met een goed verhaal komen om een zoete aardappel aan de man te brengen. Je werkt dan ook graag samen met de marketingafdeling om aansprekende concepten uit te denken en onderscheidend vermogen te creëren.

Doorgroeimogelijkheden. Je hebt al een paar jaar ervaring in een functie als deze en je ziet dit niet als je eindstation. Houden we van bij Yex, ambitie. Waardering. Als jij laat zien wat je waard bent, dan ga je niet teleurgesteld naar huis.


En dit is the next step.

Suzanna Strampraat is onze recruiter. Die heeft een nóg beter verhaal te vertellen dan hier al staat, als je meer wilt weten (0174 530 806). Meteen je cv mailen met een korte motivatie kan ook: suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com.