Ontdekalle stagesOp zoek naar een leuke en uitdagende stage?

Jonge talenten scouten we al heel vroeg. We bieden stagiairs de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een volwaardige Yexer. Sterker nog, de meeste Yexperts zijn voormalige stagiairs of stagiaires!

25% van ons team bestaat uit voormalige stagiairs

40% van alle stagiairs zijn na hun stage bij Yex gebleven

Regelmatig hebben wij stageplaatsen op de verschillende afdelingen. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Yex? Stuur ons gerust een e-mail: t.vanleeuwen@yex.nl

Stage CSR: Carbon Footprint

Ben jij op zoek naar een uitdagende duurzaamheidsstage vanaf maart/april 2021? Wil je meer praktijkervaring opdoen in een dynamisch bedrijf, bestaande uit jonge en zeer gedreven werknemers? En wil je daarnaast zelfstandig onderzoek uitvoeren naar het reduceren van onze carbon footprint? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Onze producten komen uit de verste hoeken van de wereld. We kopen bij telers uit zo’n 50 landen en zorgen ervoor dat onze consumenten in Europa kunnen genieten van onze exoten. Dit gebeurt deels via ons eigen consumentenmerk Discovered. Het team van Yex bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren medewerkers die zich enorm betrokken voelen bij het bedrijf. Zij hebben duidelijk één ding met elkaar gemeen: passie voor exoten!


Binnen het Sustainability team zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons het komende half jaar zal ondersteunen. Een belangrijk onderdeel van onze milieu impact is onze carbon footprint. En juist daar gaat deze stage over. Lijkt het jou interessant samen met ons de carbon footprint van 2020 te berekenen en zelfstandig onderzoek te doen? Dan zal de volgende vraag onderdeel zijn van jouw stageopdracht: “Hoe kan Yex haar carbon footprint reduceren van het inkomend transport in de groene asperge keten?”.


Activiteiten die tijdens het onderzoek naar voren komen zijn:

 • Analyseren van het inkomende transport
 • Onderzoeken van nieuwe transportmodaliteiten
 • Opvragen van mogelijkheden en ervaringen bij leveranciers
 • Schrijven van een adviesrapport over reductie van carbon footprint
 • Verzamelen van gegevens voor de berekening van de carbon footprint
 • Invoeren van gegevens in onze carbon footprint-tool

Wie ben jij?

Je bent intrinsiek gemotiveerd om met jouw onderzoek een bijdrage te leveren aan ons motto: Happy People, Healthy Planet. Verder ben je analytisch, kun je zelfstandig werken en sta je open voor uitdagingen.


Daarnaast vinden we het volgende op jouw CV:

 • Studerend aan een HBO/WO opleiding in relevante richting (International Food & Agribusiness, International Agribusiness, Global Business & Sustainability, Supply Chain Management e.d.)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen Yex heerst er een sfeer van gedrevenheid, hard en vooral slim werken. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. In ons kleurrijke en moderne kantoor wordt regelmatig gelachen maar ook hard gewerkt. Je past het best in ons team wanneer je dit ook een fijne cultuur vindt!


Verder bieden wij:

 • Een stagevergoeding
 • Een fijne (flex)werkplek
 • Iedere maand een groentebox en regelmatig de lekkerste exoten voor thuis
 • Een hecht team dat jou graag mee laat kijken in hun werkzaamheden
 • Een leerzame omgeving waar jij jezelf (verder) kunt ontwikkelen

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar emma.denouden@bestfreshgroup.com

Vorige Finance stagiair(e)