Zieonze Ready to Eat avocado


Ready To Eat

Yex heeft uitstekende Ready to Eat avocado’s en mango’s. Deze eetrijpe vruchten worden verkocht onder het merk Discovered.

Onze mango's en avocado's zijn afkomstig van professionele kwekers die producten leveren die ideaal geschikt zijn om te rijpen. Zo komen er mango’s uit onder andere Peru, Senegal, Burkina Faso Ivoorkust, Costa Rica, Israël, Brazilië en Spanje.

Moderne rijpcellen en gepassioneerde specialisten

In onze loods hebben we de beschikking over rijpcellen met de laatste technologieën. Maar met alleen technologie komen we er niet. Het rijpen van mango’s en avocado’s zal altijd mensenwerk blijven. Yex werkt met rijpmeesters die als het moet midden in de nacht het bed uitkomen en ervoor zorgen dat de avocado’s en mango’s juist afrijpen. Yex heeft een team met passie en ervaring samengesteld dat ervoor zorgt dat iedere mango en avocado die de deur uitgaat in welke verpakking dan ook een feest is voor de consument.

Eetrijpe mango's en avocado's

Met trots presenteren wij de producten uit ons assortiment Ready To Eat:

Eetrijpe avocado

Ready to Eat Avocado’s

De avocado’s, die ook jaarrond beschikbaar zijn, komen uit onder andere Chili, Mexico, Colombia, Peru, Zuid – Afrika, de Dominicaanse Republiek, Spanje en Israël. Een hele lijst aan landen die absoluut noodzakelijk zijn om jaarrond kwalitatief sterk product te importeren. Yex heeft een sterke relatie met haar boeren en is daar ook erg zuinig op. De avocado’s worden door de boeren geselecteerd op juiste eigenschappen zoals het juiste drogestofgehalte, dat zorgt dat de avocado goed afrijpt met een lekkere smaak.

Eetrijpe mango

Ready to Eat Mango’s

De mango’s worden pas geoogst op het moment dat deze de juiste volwassenheidfase hebben bereikt. Dit zorgt voor een optimale afrijping van het fruit hier in Nederland en een goede smaak van het eindproduct. Daarnaast worden alleen de mooiste en kleurrijkste vruchten geselecteerd voor het Discovered “Ready to Eat” merk.


Interesse?

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je eens een kijkje komen nemen in onze rijpcellen, neem dan contact op met één van onze medewerkers.