Zieonze mangistan


Mangistan / Mangosteen

Mangistan of mangosteen heeft een harde paarse schil en bevat zeer smakelijk vruchtvlees. Het vruchtvlees is wit, zoet en sappig. De friszoete smaak doet denken aan ananas of perzik.

Mangistan of mangosteen staat vanwege haar intense smaak bekend als de koningin der vruchten. Yex ondersteunt dit prachtige product actief, wij helpen je graag met promoties en acties.

Onze mangistan valt onder ons merk Discovered.
Paspoort Mangistan


Naam Mangistan of mangosteen
Familie Clusiaceae (Guttiferae)
Oorsprong Maleisië
Herkomst Indonesië, Vietnam, Thailand, Colombia, Guatemala
Beschikbaarheid Jaarrond
Verpakking Vraag naar de mogelijkheden
Merk Discovered of leveranciersmerk


Bewaaradvies Mangistan


In de winkel
Mangistans dien je vóór verkoop tussen de 10 en 11 graden Celsius te bewaren.

Thuis
De consument adviseren we mangistans bij voorkeur te bewaren in de koelkast voor een optimale smaak.Gebruikstips Mangistan


Snijd de schil rondom in en verwijder het bovenste deel van de vrucht. Haal het vruchtvlees uit de schil en eet het vruchtvlees uit de hand of verwerk het in jam of ijs.
Rijpheid / Versheid Mangistan


Hoe zachter de schil, hoe verser de vrucht. De kleur van de kroon en schade aan de schil zijn niet van invloed op de kwaliteit van de vrucht.Kalender Mangistan


  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Indonesië
Vietnam
Thailand
Colombia
Guatemala


      Beschikbaar
                 
      Niet Beschikbaar
Teeltgebieden Mangistan


Mangistan Teelt

Mangistan komt oorspronkelijk uit Maleisië. Onze mangistans komen uit Indonesië, Vietnam, Thailand, Colombia en Guatemala.

Discovered Mangistan


Mangistan valt onder ons merk Discovered. Op de verpakking van Discovered-producten is – naast gegevens over de herkomst en smaak – ook te vinden hoe het product bewaard en bereid dient te worden.