Ontdekonze framboosaardbeien



Framboosaardbeien

De framboosaardbei, ook wel strasberry of framba genoemd, is een speciaal aardbeiras met zeer zoete en smaakvolle vruchten. De robijnrode vrucht doet qua smaak en uiterlijk aan een framboos denken, vandaar de naam.



Framboosaardbei




Paspoort Framboosaardbeien


Naam Framboosaardbei, strasberry, framba
Familie Rosaceae
Oorsprong Amerika
Herkomst België
Beschikbaarheid van maart tot december
Verpakking Vraag naar de mogelijkheden
Merk leveranciersmerk


Bewaaradvies Framboosaardbeien


In de winkel
Framboosaardbeien moeten gekoeld bewaard worden, tussen minimaal 0°C – maximaal 2°C.

Thuis
De consument adviseren wij om framboosaardbeien in de koelkast te bewaren.
Onze tip: leg de framboosaardbeien verspreid op een bord of schaal, om te voorkomen dat ze beurse plekken krijgen.



Gebruikstips Framboosaardbeien


De framboosaardbei kun je zo uit de hand eten maar is ook lekker in de yoghurt of als eyecatcher in salades en op taarten of cakes.




Rijpheid / Versheid Framboosaardbeien


Rijpe en verse framboosaardbeien zien er gaaf en droog uit. Het zijn gevoelige vruchten, dus behandel ze voorzichtig.



Kalender Framboosaardbeien


  Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
België


      Beschikbaar
                 
      Niet Beschikbaar




Teeltgebieden Framboosaardbeien


Framboosaardbeien Teelt

Onze teler in België plukt vanaf maart tot en met december framboosaardbeien.