en-USnl-NLde-DEes-ES

Let’s make exotics natural

YexLaten we exoten gewoon maken! Wij willen consumenten optimaal laten genieten van niet alledaagse groenten en fruit van over de hele wereld. Meloenen, ananas en bananen zijn in ieder huishouden bekend. We vinden het normaal om dit thuis op de fruitschaal te hebben. Maar hoe zit het met bijvoorbeeld zoete aardappel, pitahaya en pomelo?

Dat is waarom wij Yex gestart zijn. Met een team waarin kennis, ondernemerschap en service belangrijke speerpunten zijn. Ons doel is om exoten, tropicals en citrus bij de consument in Europa thuis brengen en ervan te laten genieten op een manier die de producten recht doet.

Hoe doen we dit?

  • Door een toonaangevende en betrouwbare ketenpartner te zijn. Wij streven naar langdurige relaties met onze partners.
  • We selecteren onze producten op voedselveiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid.
  • Door marges in de keten eerlijk te verdelen, willen we een gezonde groei realiseren om zo de continuïteit van onze partners te waarborgen.

Waarom doen we dit?

  • Omdat wij graag onze passie delen.
  • Omdat we iedereen kennis willen laten maken met onbekende en verrassende smaken.
  • Gewoon, omdat het lekker is.

Discovered


Veel van onze producten vallen onder ons merk Discovered. Op de verpakking van Discovered-producten is – naast gegevens over de herkomst en smaak – ook te vinden hoe het product bewaard en bereid dient te worden. Uiteraard ontbreekt een tabel met de voedingswaarde niet.

 

Ga naar de website van Discovered voor meer informatie, recepten, gebruiks- en bewaartips!