en-USnl-NLde-DEes-ES

Wat betekent klant zijn bij Yex?


Retail

RetailWeet de gemiddelde consument eigenlijk over het bestaan van onze producten? Hoe bewaar je deze producten en wat kun je ermee bereiden? Onze service is toegespitst op het omgaan met deze uitdagingen. We willen dat uw klant met een vertrouwd gevoel onze producten aanschaft. 

Onze eigen merken leveren  een bijdrage aan optimaal genot. Kijk bijvoorbeeld op www.discovered.nl

Yex richt zich hierbij op een efficiënte supply chain. Zo kunnen wij voor u het juiste product, op de juiste tijd in de juiste hoeveelheden garanderen.

Aanvullend bieden wij:
- Gewenste verpakking en labeling
- Point of Sale materiaal

Groothandel

GroothandelHet groothandelskanaal is de weg waarlangs onze producten hun weg vinden naar de AGF-speciaalzaken. Wij streven naar een netwerk van handelaren binnen Europa om onze producten ook bij de detaillist  beschikbaar te hebben. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met verpakkingen en presentatie zoals binnen dit kanaal vereist is. 

Aanvullend bieden wij:
- Dagprijzen voor onze producten
- Snelheid van leveren doordat aangeboden voorraden snel beschikbaar zijn

Foodservice

FoodserviceOnze producten zijn uitermate geschikt voor restaurants, cateraars, hotels en andere out of home kanalen. Wij werken dan ook graag samen met partijen die gespecialiseerd zijn in dit marktsegment.

Wij streven naar een service en ontwikkeling van ons assortiment die naadloos aansluiten op de wensen en behoefte van uw markt. Juist binnen dit bereik zien wij kansen en mogelijkheden voor de producten uit ons pakket.

Aanvullend bieden wij:
- Verpakkingseenheden die passen binnen uw segment
- Juiste rijpheid