Wij zijn Yex!

Wij zijn Yex. Een gezond bedrijf met een gezonde missie: verrassende groenten en fruit van over de hele wereld bij de consument in Europa thuisbrengen en hen ervan laten genieten op een manier die de producten recht doet.

Wij ruiken kansen. Door eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument. Wij luisteren naar onze klanten en geven ondersteuning om het groente- en fruitassortiment te optimaliseren.

Wij zijn onderdeel van Farmhouse International, een internationale samenwerking met en voor telers van verrassende groenten en fruit.

Onze kernwaarden

Onze boodschap

1-2-3 naar een duurzaam beleid bij Yex

Bij Yex willen we graag een positieve invloed hebben op mens en omgeving. Op onze eigen mensen en omgeving, maar ook die van onze boeren. Samen met hen zetten we stappen voor een betere wereld. Daarom investeren we in langetermijnrelaties.

50 %

Retail

39 %

Wholesale

11 %

Processing

Wat betekent klant zijn bij Yex?

Retail

Weet de gemiddelde consument eigenlijk over het bestaan van onze producten? Hoe bewaar je deze producten en wat kun je ermee bereiden? Onze service is toegespitst op het omgaan met deze uitdagingen. We willen dat jouw klant met een vertrouwd gevoel onze producten aanschaft. Onze eigen merken leveren een bijdrage aan optimaal genot. Kijk bijvoorbeeld op www.discovered.nl Yex richt zich hierbij op een efficiënte supply chain. Zo kunnen wij voor jou het juiste product, op de juiste tijd in de juiste hoeveelheden garanderen. Aanvullend bieden wij: – Gewenste verpakking en labeling – Point of Sale materiaal

Groothandel

Het groothandelskanaal is de weg waarlangs onze producten hun weg vinden naar de AGF-speciaalzaken. Wij streven naar een netwerk van handelaren binnen Europa om onze producten ook bij de detaillist beschikbaar te hebben. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met verpakkingen en presentatie zoals binnen dit kanaal vereist is.

Aanvullend bieden wij:
– Dagprijzen voor onze producten
– Snelheid van leveren doordat aangeboden voorraden snel beschikbaar zijn

Foodservice

Onze producten zijn uitermate geschikt voor restaurants, cateraars, hotels en andere out of home kanalen. Wij werken dan ook graag samen met partijen die gespecialiseerd zijn in dit marktsegment.

Wij streven naar een service en ontwikkeling van ons assortiment die naadloos aansluiten op de wensen en behoefte van jouw markt. Juist binnen dit bereik zien wij kansen en mogelijkheden voor de producten uit ons pakket.

Aanvullend bieden wij:
– Verpakkingseenheden die passen binnen jouw segment
– Juiste rijpheid

Discovered

Veel van onze producten vallen onder ons merk Discovered. Op de verpakking van Discovered-producten is – naast gegevens over de herkomst en smaak – ook te vinden hoe het product bewaard en bereid dient te worden.