Onze boeren

Het is onze passie om over de hele wereld producten te zoeken en te vinden waarmee we jou kunnen verrassen. Onze boeren spelen daar natuurlijk een grote rol in. Wij hebben een hechte relatie met onze boeren, zij zijn onderdeel van onze familie. Onze boeren telen met passie en vakmanschap hun producten.

Sociale duurzaamheid staat bij ons voorop. We willen een goed gevoel hebben bij onze leveranciers en ze moeten aan alle sociale en voedselveiligheidseisen voldoen. Hebben ze er hulp bij nodig, dan ondersteunen wij hen om het in orde te maken. We werken altijd volgens Europese normen. Boeren en werknemers krijgen eerlijke prijzen en lonen, want die eerlijkheid is een van onze kernwaardes. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de producten van onze boeren de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo doen we regelmatig joint promotions met boeren.

De Farmhouse Familie

Wij geloven sterk in ketenverkorting. Door vergaande samenwerking met boeren is het mogelijk om specialist te zijn in alle aspecten die komen kijken bij het telen, oogsten, verpakken, transporteren en vermarkten van producten. Om die reden hebben we voor een aantal belangrijke producten de krachten gebundeld met boeren, in de vorm van joint ventures vanuit moederbedrijf Farmhouse International.

In zo’n strategische samenwerking profiteren we optimaal van elkaars kracht en expertise. Dat resulteert in zekerheid in productaanbod en een efficiënte dienstverlening voor de klant. Zo investeren we samen in verdere product- en marktontwikkeling en bieden we onze klanten jaarrond beschikbaarheid.

Op deze manier geven we onze klanten de mogelijkheid rechtstreeks bij de boer te kopen, terwijl de boer zich vooral kan bezighouden met zijn kerntaak: prachtige producten telen. Samen zorgen we voor toegang tot de Europese markt. We ondersteunen elkaar bij alle aspecten van het vermarkten, zoals marketing, logistiek, kwaliteitsbeheersing en verduurzaming. Samen zorgen we ervoor dat de consument kan genieten van de lekkerste exotische groenten en fruit.

Wil jij leverancier worden van Yex?

Ben jij teler, exporteur of gewoon enthousiast over producten uit jouw streek of regio, dan komen wij graag in contact. Wij kijken uit naar samenwerkingsverbanden met gepassioneerde partijen die aan het begin van de voedselketen staan. 

Neem contact met ons op en we horen graag wat jij te bieden hebt.

Wat kan Yex zoal voor jou betekenen:

  • Relaties met Europees netwerk van supermarkten, groothandelaren en foodservice
  • Marketing en strategie ter introductie van jouw producten
  • Kwaliteit van jouw product naar een niveau brengen die voldoet aan Europese standaarden
  • Informatie verlenen over gang van zaken op de Europese markt
  • Advies over verpakking
  • Logistiek netwerk voor de opslag voor jouw product