Ons merk

Discovered is een kleurrijk consumentenmerk voor verrassende groenten en fruit.

Discovered staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat nauwkeurig geselecteerd is door onze experts en afkomstig is uit alle hoeken van de wereld. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te ontdekken waarmee we de consument kunnen verrassen. Wij zoeken hierbij naar leveranciers die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Uiteraard heeft het realiseren van een toekomstbestendige keten voor onze partners prioriteit in alle activiteiten.

We zien het als onze taak om de consument de unieke smaak en vele toepassingsmogelijkheden van onze groenten en fruit te laten ervaren. Met Discovered willen we het consumenten makkelijker maken om van onze groenten en fruit te genieten. Dit doen we door middel van productinformatie, recepten, tips en andere inspiratie op onze website, social media, op verpakkingen en winkelmaterialen enzovoorts.

Door middel van eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten. Mocht je enthousiast geworden zijn over onze passie en aanpak neem dan contact met ons op om te horen hoe we jou kunnen helpen jouw groente- en fruitschap en rendement hierop verder te verbeteren. Onze service houdt dus niet op bij de levering maar we helpen jou ook met de verkoop.

Wil jij ook Discovered in jouw assortiment?

Wil jij Discovered ook in jouw assortiment of heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact op met Yex!

Martijn
Het is ons doel om iedereen optimaal te laten genieten van niet alledaagse groenten en fruit. Met Discovered producten willen we deze passie bij iedereen thuis brengen. Wij nemen u mee in de wereld van onze producenten en laten u de afkomst ervaren en proeven. Wedden dat u het verschil proeft?!
Martijn de Graaf
Managing Director
Edwin
Een mooi merk voor een mooi product. Discovered informeert de consument hoe deze speciale producten smaken, hoe te bereiden, maar ook waar te bewaren en waar ze vandaan komen. Dit helpt zeker de consumptie van exoten te vergroten.
Edwin van Leeuwen
Commercial Manager