Westlandse exoten in kookboek Dafne Schippers

Op dinsdag 9 mei is in Amsterdam onder grote belangstelling het kookboek Dafnelikes gelanceerd. In dit kookboek wordt een kijkje gegund in het leven van topatlete Dafne Schippers. Wie het boek openslaat zal het niet ontgaan dat Dafne een sterke voorkeur heeft voor exotische groenten en fruit die ze tijdens haar reizen over de hele wereld ontdekt.

Dafne Likes kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. In de recepten spelen de exotische groenten en fruit van het merk Discovered een grote rol.

Discovered Food Partner Dafne Likes

Discovered is het merk van het Westlandse bedrijf Yex en is Official Food Partner van Dafnelikes.com, het foodblog van topatlete Dafne Schippers en haar zus Sanne. En nu is er naast de blog dan ook een echt kookboek verschenen! Dafne Schippers: “Sanne en ik hadden deze droom al een tijdje maar wilden eerst echt wat moois neerzetten met de blog. We merkten dat er steeds meer vraag kwam naar een boek en vonden nu de tijd rijp.”

V.l.n.r.: Directeur Martijn de Graaf, Dafne Schippers, Brand manager Jeroen Groenewegen

Dafne Likes kookboek vol met exoten

Dafne geeft in het kookboek aan wat je het beste kunt eten voor en na het sporten. Ook geeft ze tips voor een aantal supersnelle snacks. Een belangrijke plek in het boek wordt bovendien ingenomen voor feestelijke en makkelijke menu’s voor het hele gezin, iets wat voor de atlete zelf van grote waarde is. Dafne en Sanne koken graag met exotische groenten en fruit. In het kookboek staan dan ook veel recepten met Discovered producten, zoals bijvoorbeeld zoete aardappel, avocado, mango, granaatappel en vijgen.

Martijn de Graaf van Yex: “Yex heeft als uitdaging om over de hele wereld exotische groenten en fruit te ontdekken waarmee we consumenten kunnen verrassen. Ons merk Discovered staat garant voor optimaal exotisch genieten en laat consumenten ervaren dat gezond en lekker eten uitstekend samen gaan. Om deze boodschap te benadrukken zijn we een samenwerking gestart met Dafne en Sanne Schippers, die we onlangs weer hebben verlengd. We zijn dan ook zeer trots dat onze producten nu ook een belangrijke rol spelen in het kookboek.”

Om de lancering van het kookboek te vieren zullen op de website Discovered.nl en hun Facebookpagina regelmatig leuke (win)acties verschijnen.

www.discovered.nl
www.dafnelikes.com

In deze categorie